Leer van de barista - Koffie workshop in Eindhoven

Koffie workshop in Eindhoven

Een barista is een vakman of -vrouw die zich toelegt op het bereiden van koffie, espresso en cappuccino. Met deze workshop stapt u in de voetstappen van een echte barista en leert u echte koffie te maken en te proeven. Een ware beleving voor de echte koffie liefhebbers en daarom ideaal om met uw afdeling als uitje te gaan doen.

Beleef koffie op een andere manier met deze workshop in Eindhoven

Koffie Workshop

  De barista maakt u op een plezierige manier wegwijs in de wereld van koffie.
  We beginnen met een stukje koffie geschiedenis, het ontstaan, de soorten, de maling & leuke koffie weetjes.
  Vervolgens de tips hoe u nu de lekkerste koffiesoorten zelf kunt maken!
  Daarna neemt u om beurten plaats achter de molen & espresso machine om de lekkerste espresso's, cappuccino's & latte macchiatto's te maken & proeven.

  Onze koffie kaart geeft u keuze uit de lekkerste en populairste koffiesoorten.

  Prijzen zijn exclusief BTW.

  Prijs per persoon: €38,60
  Duur van de activiteit: 2.5 uur
  Minimaal aantal personen: 6

Onze partner

Specialist in kleine groepen

Smallevents is de specialist in het organiseren van de leukste uitstapjes voor kleine groepen in Eindhoven. Een leuk dagje uit of goed geregeld avondje op stap is nu dus ook voor een vriendengroepje, kleine familie of afdeling mogelijk. Omdat de activiteiten vaak los te boeken zijn kunt u uw ideale dagje of avondje uit zelf samenstellen!

Stel zelf uw eigen uitje samen

U bent helemaal vrij om uw eigen ideale dagje of avondje uit samen te stellen. De activiteiten zijn allen losse onderdelen en dus los te boeken maar ook alle combinaties zijn mogelijk. Alle activiteiten hebben hun eigen betalingsvoorwaarden en worden apart van elkaar afgerekend. U dient zelf uw planning in de gaten te houden als de activiteiten op verschillende locaties worden gehouden. Dit krijgt u na de boeking allemaal duidelijk op papier.

Eindhoven

Eindhoven is onmiskenbaar de meest uitdagende stad in het Zuiden van ons land. Deze vijfde stad van Nederland heeft alles te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met een enorm winkelaanbod, ontelbare kroegen en restaurantjes, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven. Maar Eindhoven kent ook een rijke historie; deze op het oog jonge en moderne stad is een van de oudste steden van Nederland.

Beleef een dagje, avondje of weekendje Eindhoven met de fiets, de boot, een stadsspel of met verschillende rondleidingen. Ontdek ook de leuke restaurants waar vele activiteiten en workshops gehouden kunnen worden.

Omgeving

In Eindhoven combineer je moeiteloos alle grootstedelijke uitdagingen met de rust en ruimte van het buitengebied. Eindhoven vormt het hart van Zuidoost-Brabant dat bestaat uit de landelijke gebieden De Kempen en De Peel. Deze gebieden staan bekend om hun prachtige en afwisselende natuur met volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of voor andere sportieve activiteiten.

In de vele pittoreske dorpen weet men nog te genieten van de goede dingen des levens. Hier wordt u overal ontvangen met die typisch Brabantse Bourgondische gastvrijheid!